Η ανατροπή έγινε εντολή. Συνεχίζουμε με τον κόσμο, για τον κόσμο και τις ανάγκες του μέχρι την νίκη

9 05 2012

Δεχόμαστε μια τεράστια επίθεση από αυτό που ονομάζεται «σύστημα» και που απόλυτα συντονισμένα προσπαθεί να αποδείξει στον κόσμο πως έκανε λάθος που μας εμπιστεύτηκε αφήνοντας ανοιχτά μόνο δύο ενδεχόμενα. Το ένα είναι πως δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε και το άλλο πως αν θέλουμε τότε μπορούμε μόνο μαζί με τα συνεταιράκια του μνημονίου.

Χτες όλη μέρα δημοσιογράφοι μαζί με πασοκονουδουδες εφορμούσαν χωρίς να αφήνουν τους εκπροσώπους μας να ολοκληρώσουν μισή φράση και σήμερα χύνουν δηλητήριο σε όλες τις εφημερίδες με ψέμματα και σενάρια καταστροφής. Αυτό είναι το γήπεδό τους και το παιχνίδι το ξέρουν καλά.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε εκεί με όλο το αξιακό μας φορτίο αναδεικνύοντας τα στοιχεία της εντολής που πήραμε, βάζοντας πάνω από όλα τις ανάγκες του λαού και ξεσκεπάζοντας τα ψέμματα τους. Δεν είναι όμως αυτό το πεδίο που μπορούμε να κερδίσουμε γιατί αναγκαστικά παίζουμε άμυνα.

Λίγα λόγια λοιπόν εκεί, καθαρές κουβέντες από τους εκπροσώπους μας και όλοι οι άλλοι ας βγούμε στους κοινωνικούς χώρους. ας δώσουμε την μάχη εκεί που ξέρουμε. Στους χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης, σε δρόμους και πλατείες, εκεί που κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ξέρουμε οτι ο δρόμος είναι δύσκολος. Δεν την έχουμε ψωνίσει και πρέπει μαζί με τον κόσμο να ολοκληρώσουμε το βήμα που έγινε.

Όλοι και όλες στη μάχη λοιπόν να πείσουμε πως μπορούμε να τους διώξουμε. Μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς αυτούς. Η ανατροπή έγινε εντολή, το μήνυμα συντάραξε την Ευρώπη, τώρα είναι η κρίσιμη ώρα.

Όπου υπάρχει αδιέξοδο, την διέξοδο την δίνει ο λαός.

Λέμε όχι σε κάθε κυβέρνηση μειοψηφίας, σε κάθε κυβέρνηση σωτηρίας του μνημονίου.

Τώρα είναι η ώρα για κυβέρνηση της Αριστεράς για την αποδέσμευση από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, για μια κοινωνία αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας.

Τώρα είναι η ώρα να ξελασπώσουμε το μέλλον, για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση!

 

Υ.Γ. Το παραπάνω δεν είναι παρα ένα μικρό σημειωματάκι που αντί να το ανεβάσω στο fb είπα να το γράψω εδώ να μείνει…


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε